Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Veluws Zandsculpturen Festijn in Garderen

Zonnebloem afdeling

Op maandagmiddag 11 juni zijn we in Garderen de Zandsculpturen van Rien Poortvliet wezen bekijken.

Om 13.15 uur vertrokken we met de bus via een toeristische route naar het mooie Veluwse dorp Garderen. Om 14.00 uur waren we op onze bestemming namelijk het Veluws Zandsculpturenfestijn.
Zoals gewoonlijk eerst koffie met gebak daarna kon iedereen het terrein gaan verkennen.
Het thema van dit jaar is Rien Poortvliet bekend van zijn natuurtekeningen en de kabouterboeken.
De tuinen rondom de zandsculpturen zijn aangelegd door Rob Verlinden bekend van het t.v. programma de Tuinruimers.
Binnen kon men genieten van de zandsculpturen die een gezegde of spreekwoord uitbeelden. Tevens kon men meedoen met een prijsvraag door te raden om welk spreekwoord het ging.
Buiten was er de Beeldentuin met de fraai geschilderde appels. Mede door het lekkere weer waren de omstandigheden gunstig om alle beelden te bekijken. Na het bezoek aan de vele gezellige winkeltjes kon men nog een drankje nuttigen. Daarna vertrokken we rond 16.30 weer met de bus naar Leersum. Iedereen heeft genoten en was zeer tevreden over dit uitje.

Door te klikken op de link hieronder kunt u alle 195 foto's bekijken

 

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken