Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Thé Complet Buffet bij Chalet Helenaheuvel in Doorn

Zonnebloem afdeling

De maandelijkse activiteit van de Zonnebloem afdeling Leersum op 16 augustus was naar Doorn waar we met de auto’s van de vrijwilligers met 38 personen heen reden.

Op het zonovergoten terras van Châlet Helenaheuvel namen we plaats waar we allereerst voorzien werden van koffie of thee.  Ondertussen werd er een zeer verzorgd Thé Complet Buffet voor ons klaar gezet en uitgeserveerd door de vrijwilligers. Het was stralend “Zonnebloem” weer dus was het dubbel genieten. Allereerst werden de zoete versnaperingen uitgedeeld en was er daarna de mogelijkheid om een kleine wandeling te maken in de omgeving alvorens we het hartige gedeelte van het buffet uitgeserveerd kregen vergezeld van opnieuw een kop koffie of thee of een ander drankje. Na van het uitzicht op de Kaapse Bossen en het bloeien van de hei ervoor genoten te hebben en een zeer gevulde maag gingen we weer voldaan huiswaarts en kunnen opnieuw terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Door te klikken op de link hieronder komt u in het fotoalbum waar u alle foto's van deze activiteit kunt bekijken.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken