Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Thé Complet Buffet bij Chalet Helenaheuvel in Doorn

Zonnebloem afdeling

De maandelijkse activiteit van de Zonnebloem afdeling Leersum op 16 augustus was naar Doorn waar we met de auto’s van de vrijwilligers met 38 personen heen reden.

Op het zonovergoten terras van Châlet Helenaheuvel namen we plaats waar we allereerst voorzien werden van koffie of thee.  Ondertussen werd er een zeer verzorgd Thé Complet Buffet voor ons klaar gezet en uitgeserveerd door de vrijwilligers. Het was stralend “Zonnebloem” weer dus was het dubbel genieten. Allereerst werden de zoete versnaperingen uitgedeeld en was er daarna de mogelijkheid om een kleine wandeling te maken in de omgeving alvorens we het hartige gedeelte van het buffet uitgeserveerd kregen vergezeld van opnieuw een kop koffie of thee of een ander drankje. Na van het uitzicht op de Kaapse Bossen en het bloeien van de hei ervoor genoten te hebben en een zeer gevulde maag gingen we weer voldaan huiswaarts en kunnen opnieuw terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Door te klikken op de link hieronder komt u in het fotoalbum waar u alle foto's van deze activiteit kunt bekijken.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken