Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kunst Atelier Route Leersum

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 3 september hebben 3 Gasten/Deelnemers en 3 Vrijwilligers een aantal opengestelde ateliers van de Kunst Atelier Route in Leersum bezocht.

Met drie vrijwilligers en drie deelnemers startten wij de route  in het Kunstgilde om een keuze te maken uit de ateliers die zij wilden bezoeken.
Na het bezoek aan één van de ateliers, hebben wij uiteraard  Magda Strijbosch bezocht, die had meegeholpen met de voorbereidingen.
We gingen in gesprek met één van de kunstenaars dhr. van Swieten (bekend van de schaapjes op de rotonde in Leersum).
We mochten ook een bijdrage leveren aan één van de kunstwerken.
Na het bezoek van drie ateliers was er uiteraard gelegenheid om samen na te praten over de ervaringen.
We hebben een leuke middag gehad met elkaar.  Eén van de deelnemers van de Zonnebloem heeft ons  wel drie keer bedankt. Dan realiseer je je dat je echt iets kan betekenen  en deelnemers van de Zonnebloem een onvergetelijke middag kan bezorgen.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken