Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Snuffelen bij de Snuffelschuur in Leersum

Zonnebloem afdeling

Op 22 september zijn we met 17 gasten en 9 vrijwilligers naar de Snuffelschuur in Leersum geweest, die speciaal voor ons een extra middag open is gegaan.


Na een goede ontvangst door de voorzitter van de Snuffelschuur en na de koffie/thee met koek konden de gasten gaan “snuffelen”. Achter de kassa van de afdeling serviesgoed zat zelfs een van onze gasten die daar vrijwilligster is.
Na ruim een uur “gesnuffeld” te hebben kreeg iedereen een versnapering die bestond uit advocaat met slagroom of een sapje  en een lekker hapje ( stukje kaas of worst).
Uit reacties van de gasten bleek dat ze zich goed vermaakt hadden en ook de snuffelschuur was goed tevreden want er was behoorlijk wat omgezet. Bij het afscheid werd er door de gasten aan de vrijwilligers van de Snuffelschuur gevraagd of ze over twee jaar weer eens zo’n middag voor hen wilden organiseren.
Dus na een geslaagde middag is iedereen weer tevreden naar huis gegaan.

Door te klikken op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze middag staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken