Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Oranjerie van Huis Doorn

Zonnebloem afdeling

Op dondermiddag 20 oktober zijn we met auto's van Vrijwilligers naar de Oranjerie van Huis Doorn in Doorn gereden.

Voor de vele rolstoelen en rollators van onze Gasten hebben we weer gebruik gemaakt van een boedelbak die door Roel werd opgehaald.
Rond twee uur arriveerden wij bij de Oranjerie, een prachtig restaurant dat onderdeel is van het park Huis Doorn.
In het voorjaar van  2014 is het overgenomen en helemaal opgeknapt met frisse kleuren op de muur.
Binnen vond iedereen gauw de babbel in het gezellige onderkomen terwijl het buiten behoorlijk regende. Men genoot van de koffie/thee met perenbavarois taart.
Ook de advocaat met slagroom ontbrak die middag niet met daarbij de schalen met bitterballen. Rond 16.00 uur vertrokken wij weer richting Leersum en konden weer terug kijken op een gezellige Zonnebloem activiteit.

Door te klikken op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze middag staan.
Onder deze link staat een selectie van 5 foto's uit het fotoalbum.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken