Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Tingieterij 't Oude Ambacht in Alphen aan de Maas

Zonnebloem afdeling

Op maandag 21 november hebben we een bezoek gebracht aan de Tingieterij 't Oude Ambacht in Aphen aan de Maas.

Op 21 november gingen we voor ons maandelijkse uitstapje van De Zonnebloem afdeling Leersum met de bus naar Alphen aan de Maas. Daar werd een bezoek gebracht aan de tingieterij. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker gebakje vertelde Martijn van Zon over het ontstaan van het bedrijf en de manier van maken aan de hand van enkele tentoongestelde voorwerpen. Ook toonde hij de hier al 10 jaar gemaakte landskampioenschaal eredivisie voetbal. Daarna kregen we in de gieterij een uitvoerige demonstratie van de verschillende manieren  hoe de voorwerpen gemaakt worden en maakte hij een mooie tinnen vaas die door een van onze gasten gewonnen was. Ook werd er uitgebreid in de showroom gekeken (en gekocht) waar we konden genieten van veel mooie producten die in de gieterij gemaakt zijn. Op weg naar huis werd er nog lekker nagekletst over de opnieuw geslaagde middag.

Als u klikt op de link hieronder dan kunt u alle 51 foto's zien die in het fotoalbum staan.
Onder de link is een selectie gemaakt van 5 foto's uit het fotoalbum.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken