Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Jumbo Huiskamer Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Op vrijdagavond 16 december is er voor de 3e keer het Jumbo Huiskamer Kerstdiner gehouden.

Jumbo doneert Kerstdinerpakketten  aan alle afdelingen van De Zonnebloem in Nederland. Voor het 3e jaar op rij hebben Anneke Bos en Mieke Vink voor 7 gasten van de Zonnebloem Leersum weer het Jumbo Huiskamer Kerstdiner gekookt bij de fam. Bos thuis.  Dankzij de sponsoring van Jumbo Amerongen hebben onze gasten kunnen genieten van een 3 gangen maaltijd. Zij hebben genoten van dit heerlijke gezamenlijke diner en kijken terug op een heel geanimeerde en gezellige avond met dank aan de Jumbo die dit weer mogelijk heeft gemaakt.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken