Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Knutselmiddag in WZC De Schermerij

Op donderdagmiddag 1 december heeft Ans Groot een knutselmiddag georganiseerd.

Op 1 december was er in het kader van kleine activiteiten weer een knutselmiddag georganiseerd door Ans Groot. Er waren 5 dames die zich opgegeven hadden. Helaas door ziekte en andere redenen waren er op het laatste moment 2 verhinderd. Met de ander 3 dames een gezellige middag gehad.
Er werden vogelhuisjes en ‘theepotten’ in elkaar geknutseld vanuit bouwpakketjes en deze werden  met feestelijke kleuren beplakt. Onder het genot van een kopje thee en koffie genoten de dames van dit gezellig samen bezig zijn. Ze waren ook alle drie trots op hun werkstuk toen het klaar.
Het blijft voor herhaling vatbaar zo gaven ze aan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken