Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oliebollenavond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Maandagavond 12 december hebben we onze laatste grote activiteit van 2016 gehouden.

Zoals elk jaar hebben we dit gedaan met onze traditionele Oliebollenavond. Dit jaar hadden we Kees Bos die voor ons een Muzikale Bingo verzorgde. Allereerst kregen onze gasten koffie of thee met een heerlijke oliebol en na de uitreiking van de bingoblaadjes gaf Kees uitleg hoe deze bingo ging. Hij zong liedjes en je moest kijken op je blaadje of dat liedje erop stond. De eerste ronde waren liedjes uit de jaren 50 en voor een bingo moest je 5 liedjes op een rij hebben en nadat de eerste bingo was gevallen moest je 2 rijen van 5 liedjes goed hebben. Tussentijds kwamen de vrijwilligers langs met een tweede ronde koffie met oliebollen en in de pauze met een drankje en een hapje. Na de pauze kwam een tweede ronde bingo met liedjes uit de jaren 60. Diegenen die bingo hadden mochten een cadeautje uitzoeken en er werd uiteraard flink meegezongen.  Na afloop werden uit de blaadjes van iedereen de hoofdprijs ( een kaarsenhouder gemaakt in de tingieterij in Alphen a/d Maas) getrokken en nog 3 troostprijzen. De gasten hebben weer genoten van deze avond en gingen  met een glimlach op hun gezicht op weg naar hun eigen huis.

Al met al kunnen we terugkijken op een jaar met mooie en leuke activiteiten en het jaar hebben we afgesloten met een zeer geslaagde avond.

Door te klikken op de link hieronder komt u in het fotoalbum waar u alle foto's van deze avond kunt zien.
Als u dubbelklikt op de eerste foto kunt u daarna, door te klikken met de linker muisknop, alle foto's stuk voor stuk zien.
Onder de link staat een selectie van 5 foto's waar u met de pijltjes < > doorheen kunt bladeren

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken