Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Oliebollenavond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Maandagavond 12 december hebben we onze laatste grote activiteit van 2016 gehouden.

Zoals elk jaar hebben we dit gedaan met onze traditionele Oliebollenavond. Dit jaar hadden we Kees Bos die voor ons een Muzikale Bingo verzorgde. Allereerst kregen onze gasten koffie of thee met een heerlijke oliebol en na de uitreiking van de bingoblaadjes gaf Kees uitleg hoe deze bingo ging. Hij zong liedjes en je moest kijken op je blaadje of dat liedje erop stond. De eerste ronde waren liedjes uit de jaren 50 en voor een bingo moest je 5 liedjes op een rij hebben en nadat de eerste bingo was gevallen moest je 2 rijen van 5 liedjes goed hebben. Tussentijds kwamen de vrijwilligers langs met een tweede ronde koffie met oliebollen en in de pauze met een drankje en een hapje. Na de pauze kwam een tweede ronde bingo met liedjes uit de jaren 60. Diegenen die bingo hadden mochten een cadeautje uitzoeken en er werd uiteraard flink meegezongen.  Na afloop werden uit de blaadjes van iedereen de hoofdprijs ( een kaarsenhouder gemaakt in de tingieterij in Alphen a/d Maas) getrokken en nog 3 troostprijzen. De gasten hebben weer genoten van deze avond en gingen  met een glimlach op hun gezicht op weg naar hun eigen huis.

Al met al kunnen we terugkijken op een jaar met mooie en leuke activiteiten en het jaar hebben we afgesloten met een zeer geslaagde avond.

Door te klikken op de link hieronder komt u in het fotoalbum waar u alle foto's van deze avond kunt zien.
Als u dubbelklikt op de eerste foto kunt u daarna, door te klikken met de linker muisknop, alle foto's stuk voor stuk zien.
Onder de link staat een selectie van 5 foto's waar u met de pijltjes < > doorheen kunt bladeren

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken