Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij hotel De Nieuwe Wereld in Wageningen

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag zijn we wezen lunchen bij hotel De Nieuwe Wereld in Wageningen.

Met 41  personen, Zonnebloem gasten en vrijwilligers,  reden we op 14 februari om 11.15 uur  naar Wageningen. Het zonnetje scheen uitbundig. Met de auto's van de vrijwilligers  reden  we  via  Amerongen, Elst en Rhenen naar Wageningen . Het  was een prachtige tocht langs de  Neder-Rijn.

Hartelijk werden we ontvangen in het restaurant door de studenten van de Hotelvakschool. Zij waren onze gastheren en gastvrouwen. Behulpzaam pakten zij de jassen aan en hielpen de gasten naar het sfeervol ingerichte restaurant met mooi gedekte   tafels.  Al snel werden er drankjes geserveerd en de gesprekken aan tafel waren geanimeerd. We hebben genoten van een bijzondere 3 gangen lunch; vooraf pompoensoep met gamba's en een stukje stokbrood. Vervolgens het hoofdgerecht; een stukje ossenhaas en een groentegarnituur op een flinterdun plakje aardappelpuree. Het toetje was een stukje appeltaart met ijs, citroenbavarois en chocolade crumble.  Alle opgemaakte borden  zagen er prachtig uit en we eindigden met een kopje koffie. Iedereen was zeer tevreden en Anneke Bos gaf de studenten een pluim op de hoed, gevolgd door een luid applaus van alle aanwezigen want zowel de koks in de keuken als de dames en heren die serveerden hebben het ons enorm naar de zin gemaakt. Om 14.30 uur stapten we weer in de auto's op weg naar huis.

Het was opnieuw een geslaagd evenement, we hebben allemaal genoten.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 38 foto's van deze activiteit staan.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken