Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lunch bij hotel De Nieuwe Wereld in Wageningen

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag zijn we wezen lunchen bij hotel De Nieuwe Wereld in Wageningen.

Met 41  personen, Zonnebloem gasten en vrijwilligers,  reden we op 14 februari om 11.15 uur  naar Wageningen. Het zonnetje scheen uitbundig. Met de auto's van de vrijwilligers  reden  we  via  Amerongen, Elst en Rhenen naar Wageningen . Het  was een prachtige tocht langs de  Neder-Rijn.

Hartelijk werden we ontvangen in het restaurant door de studenten van de Hotelvakschool. Zij waren onze gastheren en gastvrouwen. Behulpzaam pakten zij de jassen aan en hielpen de gasten naar het sfeervol ingerichte restaurant met mooi gedekte   tafels.  Al snel werden er drankjes geserveerd en de gesprekken aan tafel waren geanimeerd. We hebben genoten van een bijzondere 3 gangen lunch; vooraf pompoensoep met gamba's en een stukje stokbrood. Vervolgens het hoofdgerecht; een stukje ossenhaas en een groentegarnituur op een flinterdun plakje aardappelpuree. Het toetje was een stukje appeltaart met ijs, citroenbavarois en chocolade crumble.  Alle opgemaakte borden  zagen er prachtig uit en we eindigden met een kopje koffie. Iedereen was zeer tevreden en Anneke Bos gaf de studenten een pluim op de hoed, gevolgd door een luid applaus van alle aanwezigen want zowel de koks in de keuken als de dames en heren die serveerden hebben het ons enorm naar de zin gemaakt. Om 14.30 uur stapten we weer in de auto's op weg naar huis.

Het was opnieuw een geslaagd evenement, we hebben allemaal genoten.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 38 foto's van deze activiteit staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken