Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur

Zonnebloem afdeling

Een tocht door het verleden.

Voor de activiteit van maart gingen we met de bus met 36  personen, Zonnebloem gasten en vrijwilligers, op weg via een toeristische route naar Terschuur om daar een “tocht door het verleden” te maken. Het zonnetje scheen uitbundig en we genoten van de bloeiende bloembollen die overal langs de weg te zien zijn. Hartelijk werden we ontvangen in het museum, waar we genoten van koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna kon iedereen in zijn eigen tempo het museum bezoeken. Regelmatig zagen we voorwerpen die vroeger thuis of soms door de gasten zelf gebruikt werden. Vaak een feest van herkenning.  Om 16.30 uur stapten we weer in de bus om via de Leusderheide  terug naar Leersum te gaan.

Het was weer een geslaagd evenement, iedereen heeft opnieuw genoten van een heerlijke nostalgische middag.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in het fotoalbum waar u alle foto's die deze middag gemaakt zijn kunt zien.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken