Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur

Zonnebloem afdeling

Een tocht door het verleden.

Voor de activiteit van maart gingen we met de bus met 36  personen, Zonnebloem gasten en vrijwilligers, op weg via een toeristische route naar Terschuur om daar een “tocht door het verleden” te maken. Het zonnetje scheen uitbundig en we genoten van de bloeiende bloembollen die overal langs de weg te zien zijn. Hartelijk werden we ontvangen in het museum, waar we genoten van koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna kon iedereen in zijn eigen tempo het museum bezoeken. Regelmatig zagen we voorwerpen die vroeger thuis of soms door de gasten zelf gebruikt werden. Vaak een feest van herkenning.  Om 16.30 uur stapten we weer in de bus om via de Leusderheide  terug naar Leersum te gaan.

Het was weer een geslaagd evenement, iedereen heeft opnieuw genoten van een heerlijke nostalgische middag.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in het fotoalbum waar u alle foto's die deze middag gemaakt zijn kunt zien.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken