Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan de Tentoonstelling van Janneke Brinkman

Zonnebloem afdeling

In slot Zeist is een tentoonstelling van Janneke Brinkman. Omdat we als Zonnebloem Afdeling wat meer de aandacht willen leggen op Kleinschalige en 1 op 1 activiteiten is dit een mooi gelegenheid.

Op donderdag 13 april zijn 2 Gasten en 2 Vrijwilligers van de Plaatselijke Afdeling Leersum daar naar toe geweest en hebben ze met elkaar kunnen genieten van de prachtige aquarel schilderwerken van Janneke Brinkman-Salentijn, het was de moeite waard. Al 25 jaar schildert Janneke vol passie heel precies en gedetailleerd de uitbundige kleuren- en vormenpracht van bloemen en planten.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken