Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloesemtocht in de Betuwe

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 25 april hebben we een Bloesemtocht gemaakt.

Om 13.00 uur vertrokken we vanaf de Schermerij met een bus van Eemland Reizen voor onze bloesemtocht. Deze begon door over de brug in Rhenen over de Rijn te gaan om zo door de Betuwe te gaan rijden. Het was spannend of er nog bloesem te zien was, maar onze chauffeur Gijs wist nog vele kleine weggetjes waar nog soms een klein beetje kersenbloesem, maar waar we vooral regelmatig appelbloesem zagen. Via landelijke soms zeer smalle weggetjes gingen we via Lienden, Ingen en Eck en Wiel richting Tiel waar even een sanitaire (bus)stop langs de Waal gemaakt werd. Daarna vervolgden we onze weg gedeeltelijk langs de Waal en de Linge en kleine dorpjes als Varik en Est naar Restaurant de 3 Zussen in Meteren waar de koffie met gebak al voor ons klaar stond. Na deze korte onderbreking vervolgden we onze weg en via Leerdam, Houten, Werkhoven en Langbroek kwamen we om half zes weer aan bij de Schermerij.

Het was een mooie middag en iedereen heeft genoten van een prachtig stukje Nederland langs onze route en de uitleg van onze chauffeur.

Door te klikken op de link hieronder kunt u in het fotoalbum alle 30 foto's bekijken die deze dag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken