Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondritten met Golfkar van Club STUg

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem Leersum en Club STUg (Senioren Tochten Utrechtse Heuvelrug) organiseren samen ritjes met een Golfkar in de mooie omgeving van Doorn

Op dinsdag 2 mei hebben 2 Gasten voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een rondrit te maken met een golfkar van Club STUg. Gestart bij het Cultuurhuis in Doorn zijn we via de biologische boerderij van familie van Os richting het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg en kasteel Moersbergen gereden. Bij het MRC  Aardenburg hebben we koffie gedronken. De beide dames waren vanaf de start razend enthousiast, ze waren de laatste jaren niet meer in het bos geweest en hebben rijdend over paden en bruggetjes een heerlijke middag gehad. Na afloop kregen we nog een informatiepakketje mee, goed voor de mond op mond reclame.
De golfkar werd gereden door een Vrijwilliger van Club STUg met assistentie van een Zonnebloem Vrijwilliger.
Ook op donderdag 4 mei en woensdag 10 mei zijn er weer ritjes gemaakt. Het project slaat zo goed aan dat we voorlopig van plan zijn om hiermee door te gaan.
Als er tijdens die ritten foto's worden gemaakt dan zullen die na elke rit in het fotoalbum worden gezet.
De link naar het fotoalbum staat hieronder.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken