Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Met de MuseumPlusBus naar het Kröller Müller Museum

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 23 mei zijn we met een aangepaste bus naar het Kröller Müller Museum op de Hoge Veluwe geweest.

Op 23 mei gingen de Zonnebloem gasten en vrijwilligers uit Leersum met de Museum Plus Bus op weg en via een toeristische route op de Hoge Veluwe naar het Kröller Müller Museum.  Allereerst startten we met een lekker kopje koffie, waarna de gidsen ons een rondleiding gaven door enkele belangrijke zalen waar veel werk van Van Gogh, Picasso, Piet Mondriaan en vele anderen te zien is. In het Museum hangt de collectie die mevrouw Helene Kröller Müller gedurende haar leven heeft verzameld en zie je de verschillende stijlen van de schilderkunst. Daarna genoten we van een heerlijke lunch waarna iedereen in zijn eigen tempo het museum en de beeldentuin kon bezoeken. Om 3 uur werden we door onze gastheer en chauffeur van de Museum Plus Bus weer huiswaarts gebracht.

Iedereen heeft genoten van een heerlijke zonnige culturele museumdag.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbus waar alle foto's van deze dag staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken