Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de MuseumPlusBus naar het Kröller Müller Museum

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 23 mei zijn we met een aangepaste bus naar het Kröller Müller Museum op de Hoge Veluwe geweest.

Op 23 mei gingen de Zonnebloem gasten en vrijwilligers uit Leersum met de Museum Plus Bus op weg en via een toeristische route op de Hoge Veluwe naar het Kröller Müller Museum.  Allereerst startten we met een lekker kopje koffie, waarna de gidsen ons een rondleiding gaven door enkele belangrijke zalen waar veel werk van Van Gogh, Picasso, Piet Mondriaan en vele anderen te zien is. In het Museum hangt de collectie die mevrouw Helene Kröller Müller gedurende haar leven heeft verzameld en zie je de verschillende stijlen van de schilderkunst. Daarna genoten we van een heerlijke lunch waarna iedereen in zijn eigen tempo het museum en de beeldentuin kon bezoeken. Om 3 uur werden we door onze gastheer en chauffeur van de Museum Plus Bus weer huiswaarts gebracht.

Iedereen heeft genoten van een heerlijke zonnige culturele museumdag.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbus waar alle foto's van deze dag staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken