Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Terrasmiddag bij restaurant De Waal in Ochten

Zonnebloem afdeling

Op woensdagmiddag 14 juni hebben we weer genoten van een zonnige terrasmiddag.

Voor onze maandelijkse activiteit hebben we deze keer gebruik gemaakt van de auto's van 8 van onze Vrijwilligers. Via Amerongen, Elst en in Rhenen via de brug over de Nederrijn zijn we naar Ochten gereden. In Ochten de dijk op aan de Waal om op het mooie terras van Café Restaurant De Waal te genieten van het uitzicht op de Waal en alle schepen die daarop voeren. We genoten van koffie of thee met heerlijk appelgebak met slagroom en daarna van een drankje met bitterballen. Het was een geanimeerde middag met prachtig zonnig “Zonnebloem” weer waardoor we ver over de afgesproken vertrektijd weer naar huis reden.

Iedereen heeft opnieuw genoten van deze prachtige zonnige middag die mede mogelijk is gemaakt door een financieel 'Steuntje in de rug' van de Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar de foto's van deze middag staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken