Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kersen eten

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 11 juli zijn we weer kersen wezen eten.

Voor onze juli activiteit vertrokken we van de Schermerij met 43 deelnemers met een bus van Eemland Reizen voor onze middagtocht. Langs de mooie kastelen en landerijen langs de Langbroekerdijk volgden we de Krommerijn een stukje en via een toeristische route zagen we de Utrechtse Dom opdagen om langs de Utrechtse Forten aan de Achterdijk in Bunnik te arriveren. We werden opgewacht door de eigenaresse van het Krommerijn Fruitbedrijf en het gebak en de koffie of thee stonden al voor ons klaar. Na een uitvoerige uitleg over het ontstaan van het bedrijf en de totale arbeid voor de verschillende appels- peren- en kersenteelt kregen we verdere uitleg in de boomgaard. Na een lekker glas vruchtensap en het eten van de kersen gingen we, na nog een bezoek aan de Plattelandswinkel gebracht te hebben, weer huiswaarts.

Het was een geslaagde middag en iedereen heeft weer genoten.

Door te klikken in de link hieronder kunt u ale foto's van deze activiteit bekijken.
In het fotoalbum staan de foto's van de kastelen achteraan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken