Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kersen eten

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 11 juli zijn we weer kersen wezen eten.

Voor onze juli activiteit vertrokken we van de Schermerij met 43 deelnemers met een bus van Eemland Reizen voor onze middagtocht. Langs de mooie kastelen en landerijen langs de Langbroekerdijk volgden we de Krommerijn een stukje en via een toeristische route zagen we de Utrechtse Dom opdagen om langs de Utrechtse Forten aan de Achterdijk in Bunnik te arriveren. We werden opgewacht door de eigenaresse van het Krommerijn Fruitbedrijf en het gebak en de koffie of thee stonden al voor ons klaar. Na een uitvoerige uitleg over het ontstaan van het bedrijf en de totale arbeid voor de verschillende appels- peren- en kersenteelt kregen we verdere uitleg in de boomgaard. Na een lekker glas vruchtensap en het eten van de kersen gingen we, na nog een bezoek aan de Plattelandswinkel gebracht te hebben, weer huiswaarts.

Het was een geslaagde middag en iedereen heeft weer genoten.

Door te klikken in de link hieronder kunt u ale foto's van deze activiteit bekijken.
In het fotoalbum staan de foto's van de kastelen achteraan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken