Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Rondvaart De Biesbosch

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 15 augustus zijn we met een touringcar van Eemland Reizen via een toeristische route naar Drimmelen gereden.

Met 49 Gasten en Vrijwilligers zijn we daar bij de rederij De Zilvermeeuw aan boord van het schip Catharinaplaat gegaan voor een rondvaart door De Biesboch. In Drimmelen aangekomen werden we verwelkomt door onze kapitein en de bemanning. Bij aankomst bij de boot en in het begin van onze vaartocht regende het een beetje maar na de koffie en de Brabantse koffietafel klaarde het weer op en konden we ook op het dek genieten van de prachtige natuur in de Biesbosch onder het genot van een voortreffelijke uitleg over het gebied door onze kapitein.

We hebben weer een geslaagde dag gehad en iedereen heeft volop genoten van een prachtig stukje Nederland.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken