Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pandasia in Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 13 september hebben een groot aantal Plaatselijke Afdelingen van de Regionale Afdeling Rijn&Heuvel een bezoek gebracht aan de Panda's.

De organisatie van deze dag lag in handen van het Regionaal Bestuur en een aantal Vrijwiligers van de Plaatselijke Afdeling Odijk. Elke Plaatselijke Afdeling had wel zelf zijn transport geregeld. Wij, de Plaatselijke Afdeling Leersum, zijn met een gehuurde touringcar gegaan. Aangekomen bij Ouwehands Dierenpark kregen we de entree kaartjes en werden we doorverwezen naar de zij ingang waar we uit mochten stappen. We mochten rechtstreeks doorlopen naar het restaurant waar de koffie/thee met vlaai al op ons stond te wachten. Hierna konden we het Dierenpark in wandelen. De meeste Zonnebloemers gingen tegelijk naar de Panda's dus was het daar al gauw druk. Om die drukte te ontwijken zijn ook een aantal Zonnebloemers eerst langs andere dieren gelopen zoals: Pelikanen, Gorilla's, Stokstaartjes, Berberapen, Drommedarissen, IJsberen en Flamingo's. De Panda's waren toen dichtbij en het was er niet druk. Wu Wen was een beetje lui maar Xing Ya had wel trek in een maaltje bamboe. Na de Panda's weer doorgelopen langs de Tibetaanse Yak's, een klein roodharig Panda neefje, Hongaarse wolhaar zwijnen en via een loopbrug over het Berenbos. Daarna was het tijd voor de lunch (met lekkere broodjes met o.a. een kroket) en waar we een toespraakje kregen van de burgemeester van Rhenen en de nieuwe directeur van De Zonnebloem, Marc Damen. Aansluitend aan de lunch naar de Zeeleeuwenshow en daarna zat het uitstapje er al weer op. Ondanks de 1e najaarsstorm van het jaar hadden we mooi weer met slechts 1 plensbui (maar er was plek genoeg om te schuilen). Al met al een leuke dag die prima was georganiseerd.

Als u klikt op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar 113 foto's staan van deze dag.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken