Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lunch bij de 3 Zussen in Rhenen

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 15 november zijn we met 39 personen (Zonnebloem gasten en vrijwilligers) met de auto’s van 11 vrijwillig(st)ers, naar Restaurant De 3 Zussen in Rhenen/Veenendaal geweest voor een lunch.

 

We werden vriendelijk ontvangen in een aparte gezellige zaal die speciaal voor ons was gereserveerd. Allereerst werd er geïnventariseerd wie koffie/thee/melk/karnemelk wilde drinken waarna we begonnen met onze 3 Zussen Lunchproeverij. Dit bestond uit een minibroodje met een tomaat-mozarello kroketje met een pommodore soepje. Later werd dit gevolgd door 2 sandwiches met zalm en tzaziki en met vitello en truffel mayonaise. Ondertussen werd er aan de tafels gezellig geconverseerd door de deelnemers. Rond 14.00 uur was de lunch ten einde en zijn we weer in de auto's gestapt om weer naar Leersum te gaan.

Het was een gezellig evenement en hebben weer genoten van onze maandelijkse activiteit.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken