Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij de 3 Zussen in Rhenen

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 15 november zijn we met 39 personen (Zonnebloem gasten en vrijwilligers) met de auto’s van 11 vrijwillig(st)ers, naar Restaurant De 3 Zussen in Rhenen/Veenendaal geweest voor een lunch.

 

We werden vriendelijk ontvangen in een aparte gezellige zaal die speciaal voor ons was gereserveerd. Allereerst werd er geïnventariseerd wie koffie/thee/melk/karnemelk wilde drinken waarna we begonnen met onze 3 Zussen Lunchproeverij. Dit bestond uit een minibroodje met een tomaat-mozarello kroketje met een pommodore soepje. Later werd dit gevolgd door 2 sandwiches met zalm en tzaziki en met vitello en truffel mayonaise. Ondertussen werd er aan de tafels gezellig geconverseerd door de deelnemers. Rond 14.00 uur was de lunch ten einde en zijn we weer in de auto's gestapt om weer naar Leersum te gaan.

Het was een gezellig evenement en hebben weer genoten van onze maandelijkse activiteit.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken