Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voetbalwedstrijd FCUtrecht - NAC

Zonnebloem afdeling

Op zondagmiddag 29 oktober hebben we voor de 2e keer gebruik mogen maken van gelegenheid om via de Charitybox van FC Utrecht een voetbalwedstrijd te kunnen bekijken.

Net als zo'n anderhalf jaar geleden zijn ook nu weer 2 van onze Vrijwilligers met 2 Gasten naar een voetbalwedstrijd van FC Utrecht geweest. Ook dit keer kregen we weer 4 gratis kaartjes voor de Charity (= liefdadigheid) Skybox, 2 gratis parkeerkaarten en werden we als VIPS behandeld (inclusief drankjes en hapjes). Één van de Gasten was nog nooit in een groot voetbalstadion geweest dus dat was een ervaring op zich. Vóór de wedstrijd FC Utrecht - NAC (die in een 2-2 gelijkspel eindigde) kregen we een rondleiding door het museum van FC Utrecht en tijdens de wedstrijd werden we uitgebreid in de watten gelegd. Al met al was het een prima middagje 'voetballen kijken'.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken