Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Voetbalwedstrijd FCUtrecht - NAC

Zonnebloem afdeling

Op zondagmiddag 29 oktober hebben we voor de 2e keer gebruik mogen maken van gelegenheid om via de Charitybox van FC Utrecht een voetbalwedstrijd te kunnen bekijken.

Net als zo'n anderhalf jaar geleden zijn ook nu weer 2 van onze Vrijwilligers met 2 Gasten naar een voetbalwedstrijd van FC Utrecht geweest. Ook dit keer kregen we weer 4 gratis kaartjes voor de Charity (= liefdadigheid) Skybox, 2 gratis parkeerkaarten en werden we als VIPS behandeld (inclusief drankjes en hapjes). Één van de Gasten was nog nooit in een groot voetbalstadion geweest dus dat was een ervaring op zich. Vóór de wedstrijd FC Utrecht - NAC (die in een 2-2 gelijkspel eindigde) kregen we een rondleiding door het museum van FC Utrecht en tijdens de wedstrijd werden we uitgebreid in de watten gelegd. Al met al was het een prima middagje 'voetballen kijken'.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken