Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Kerstmarkt bij IntraTuin in Duiven

Zonnebloem afdeling

Maandagmiddag 11 december zijn we Kerstinkopen wezen doen bij de grootste Kerstmarkt van Nederland.

Met een touringcar (met winterbanden) van Van Vlastuin zijn we even na 13.00 uur via een mooi winterlandschap over een 'schone' A12 naar Duiven (voorbij Arnhem) gereden. Ondanks dat de ANWB code ROOD had aangegeven liet onze busmaatschappij weten dat de tocht (wat hen betreft) geen problemen zou opleveren. Een aantal van onze aangemelde Gasten had zich afgemeld maar de meesten lieten weten er toch zin in te hebben (hoogstwaarschijnlijk kijkers naar de serie: Het geheime dagboek van Hendrik Groen en aanhangers van de leus: Omanido).
Bij aankomst bij Intratuin stond de koffie/thee met gebak al voor ons klaar. Hierna kon iedereen (met of zonder begeleider/rolstoelduwer/armgever) haar/zijn weg gaan. We keken onze ogen uit naar al dat moois van kerstbomen (echt en kunst), de mooie miniatuur winterlandschappen en het uitgebreide assortiment van kerstversieringen in allerlei kleuren. Er was voor iedereen genoeg om uit te kiezen (en soms was dat eigenlijk te veel en kon er maar met moeite een keus worden gemaakt). Om 16.15 uur was het weer verzamelen bij de bus, om 16.30 uur aanvaardden we de terugweg en om 17.30 uur waren we weer terug bij WZC De Schermerij waarna de Vrijwilligers iedereen, die eerder op de middag thuis was opgehaald, ook weer veilig thuis hebben gebracht.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 45 foto's van deze middag staan.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken