Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Fotoavond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Dinsdagavond 16 januari hebben we onze jaarlijkse fotoavond gehouden.

Op onze eerste activiteit van het nieuwe jaar hebben we evenals de laatste jaren in WZC De Schermerij de foto’s laten zien die gemaakt zijn tijdens de activiteiten gedurende het afgelopen jaar. Allereerst begonnen we zoals gebruikelijk met een kop koffie of thee met heerlijk gebak en tijdens de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank met de nodige hartige snacks uitgedeeld.  De aanwezige deelnemers  (17gasten en 14 vrijwilligers) hebben door de getoonde foto’s door Chris opnieuw kunnen genieten van de activiteiten waaraan ze (soms) hebben deelgenomen en zagen zichzelf herhaaldelijk weer op het grote scherm.  Dit ontlokte hun natuurlijk soms tot het leveren van commentaar en gelach bij de getoonde foto’s.  Helaas hadden een aantal gasten op het laatste nippertje moeten afbellen door ziekte, maar alle getoonde foto’s staan ook op onze site: www.zonnebloem.nl/leersum bij Ervaringen waar iedereen ze ook kunnen bewonderen.

Alle gasten hebben weer genoten van deze avond met daarbij het vooruitzicht dat er  in 2018 weer maandelijks leuke activiteiten gepland staan.

Door te klikken op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's (13 stuks) van deze avond staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken