Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij restaurant De Hof in Renswoude

Zonnebloem afdeling

Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, zijn we met een grote groep Gasten en Vrijwilligers wezen lunchen bij restaurant De Hof in Renswoude.

Met 38  personen, Leersumse Zonnebloem gasten en vrijwillig(st)ers, reden we in de auto’s van onze vrijwillig(st)ers om 12 uur  vanaf WZC De Schermerij in Leersum naar restaurant De Hof in Renswoude. Het zonnetje scheen uitbundig en het was een mooie tocht en we zagen Kasteel Renswoude liggen alvorens we aankwamen bij het restaurant.

We werden hartelijk ontvangen in het restaurant en onze gasten kwamen in een sfeervolle aparte zaal met mooi gedekte tafels.  Al snel kwamen de gesprekken aan tafel op gang en werd het broodbuffet klaar gemaakt. Iedereen heeft genoten van allerlei soorten brood en ‘snoep’ broodjes met heerlijk hartig en zoet beleg en natuurlijk ontbrak de kroket niet. Omstreeks  14 uur stapten we weer in de auto's op weg naar huis.

Het was weer een geslaagd evenement en iedereen heeft weer genoten van dit gezellige uitstapje.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 50 foto's van deze dag staan.
Onder de link staat een selectie van 5 foto's uit dit fotoalbum.

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken