Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ritje met een Paardentram over het Leersumse Veld

paardentramleersumseveld9jul2018-04jpg

Op maandagmiddag 9 juli hebben we met 2 Paardentrams een ritje gemaakt over het Leersumse Veld.

Voor onze juni activiteit reden we met 38 personen in de auto’s van onze vrijwillig(st)ers naar het buitengebied van Leersum. Ons einddoel was Stal het Leersumse Veld waar we allereerst een kopje koffie met gebak geserveerd kregen. Daarna was het tijd om in de paardentrams te stappen voor een prachtige tocht door een stukje van het National Park de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg genoten we van de mooie natuur, heidevelden, bossen en natuurlijk kwamen we ook langs de Leersumse plassen.

Bij terugkomst hebben we opnieuw plaats genomen op het overdekte terras om nog na te genieten van de mooie tocht onder het genot van lekkere drankjes en bitterballen. Er werden geanimeerde gesprekken gevoerd door de deelnemers en het was jammer dat de tijd zo snel ging en het tijd werd om huiswaarts te gaan. Onze gasten hebben weer genoten van een gezellige middag en een mooi stukje Leersum.

Door te klikken op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's vandeze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken