Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Ritje met een Paardentram over het Leersumse Veld

paardentramleersumseveld9jul2018-04jpg

Op maandagmiddag 9 juli hebben we met 2 Paardentrams een ritje gemaakt over het Leersumse Veld.

Voor onze juni activiteit reden we met 38 personen in de auto’s van onze vrijwillig(st)ers naar het buitengebied van Leersum. Ons einddoel was Stal het Leersumse Veld waar we allereerst een kopje koffie met gebak geserveerd kregen. Daarna was het tijd om in de paardentrams te stappen voor een prachtige tocht door een stukje van het National Park de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg genoten we van de mooie natuur, heidevelden, bossen en natuurlijk kwamen we ook langs de Leersumse plassen.

Bij terugkomst hebben we opnieuw plaats genomen op het overdekte terras om nog na te genieten van de mooie tocht onder het genot van lekkere drankjes en bitterballen. Er werden geanimeerde gesprekken gevoerd door de deelnemers en het was jammer dat de tijd zo snel ging en het tijd werd om huiswaarts te gaan. Onze gasten hebben weer genoten van een gezellige middag en een mooi stukje Leersum.

Door te klikken op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's vandeze activiteit staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken