Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Passi Florahoeve Harskamp

passiflorahoeveharskamp11sep2018-09jpg

Op dinsdagmiddag 11 september zijn we met een aangepaste touringcar van Van Vlastuin naar de Passi Florahoeve in de Harskamp geweest.

Onze september activiteit voor een bezoek aan de Passie Florahoeve was weer zeer in trek bij onze gasten zodat we met 46 deelnemers in een aangepaste bus vertrokken voor een korte  rit naar de Harskamp om daar te gaan genieten van de mooie bloemen en vlinders. Rond twee uur kwamen we aan bij onze locatie en werden we opgewacht door onze gastheer. Allereerst kregen we een korte film te zien over de locatie waar ook een zorgboerderij gevestigd is. Over de werkzaamheden voor de vijf verschillende vlindertuinen, de kweekkas waar meer dan 150 vlindersoorten gekweekt worden en waar men het hele proces van pop tot vlinder kan zien, het vlindermuseum en de botanische tuin. Daarna genoten we van een heerlijk kopje koffie/thee met gebak waarna iedereen kon gaan genieten, met of zonder gids, van de rondvliegende vlinders in de kassen en de vele soorten passieflora’s, hibiscussen, fuchsia’s en veel andere bloemen en planten die nodig zijn als voedsel voor de rupsen en vlinders. Nadat we hadden rondgewandeld in de mooi aangelegde tuinen en van de prachtige rondvliegende vlinders genoten was er ook nog tijd voor een tweede kopje koffie/thee om daarna tevreden weer in de bus te stappen om naar huis te gaan. Iedereen heeft weer genoten van dit mooie uitstapje.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

 

 

 

 

 

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken