Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Passi Florahoeve Harskamp

passiflorahoeveharskamp11sep2018-09jpg

Op dinsdagmiddag 11 september zijn we met een aangepaste touringcar van Van Vlastuin naar de Passi Florahoeve in de Harskamp geweest.

Onze september activiteit voor een bezoek aan de Passie Florahoeve was weer zeer in trek bij onze gasten zodat we met 46 deelnemers in een aangepaste bus vertrokken voor een korte  rit naar de Harskamp om daar te gaan genieten van de mooie bloemen en vlinders. Rond twee uur kwamen we aan bij onze locatie en werden we opgewacht door onze gastheer. Allereerst kregen we een korte film te zien over de locatie waar ook een zorgboerderij gevestigd is. Over de werkzaamheden voor de vijf verschillende vlindertuinen, de kweekkas waar meer dan 150 vlindersoorten gekweekt worden en waar men het hele proces van pop tot vlinder kan zien, het vlindermuseum en de botanische tuin. Daarna genoten we van een heerlijk kopje koffie/thee met gebak waarna iedereen kon gaan genieten, met of zonder gids, van de rondvliegende vlinders in de kassen en de vele soorten passieflora’s, hibiscussen, fuchsia’s en veel andere bloemen en planten die nodig zijn als voedsel voor de rupsen en vlinders. Nadat we hadden rondgewandeld in de mooi aangelegde tuinen en van de prachtige rondvliegende vlinders genoten was er ook nog tijd voor een tweede kopje koffie/thee om daarna tevreden weer in de bus te stappen om naar huis te gaan. Iedereen heeft weer genoten van dit mooie uitstapje.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

 

 

 

 

 

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken