Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vaartocht Gouden Ham

vaartochtgoudenham10okt2018-00jpg

Op woensdag 10 oktober zijn we op pad gegaan voor een mooie vaartocht.

We hadden voor de oktober activiteit voor onze Zonnebloemgasten opnieuw het weer mee. Op 10 oktober vertrokken we met een volle bus met 59 gasten richting Appeltern. Onze chauffeur reed ons daarheen via een mooie toeristische route en reden we via Rhenen de brug over de Neder Rijn naar de Betuwe en via Lienden en de Waalbrug naar het Land van Maas en Waal om te arriveren bij Moeke Mooren waar de kapitein van “De Sluizer” ons verwelkomde. Nadat we allemaal aan boord waren en genoten van een kopje koffie met gebak werden de trossen losgemaakt om te gaan genieten vanaf het water van de prachtige omgeving. Na van dit lekkers genoten te hebben gingen de meeste gasten met de stoeltjeslift of de trap naar het dek om in de zon tevens een lekker drankje te gebruiken wat gesponsord was door “Steuntje in de Rug” van de Rabobank Rijn en Heuvelrug. We vaarden door De Gouden Ham, een uniek waterrecreatiegebied aan de Maas gelegen tussen Appeltern en Maasbommel en over de Maas langs de plaatsjes Maasbommel, Megen en Appeltern terwijl we onderweg uitleg kregen van de kapitein over de bezienswaardigheden.Na een mooie vaartocht gingen we weer via een stukje toeristische route en de snelweg richting Leersum. Iedereen heeft weer genoten van deze zonnige mooie activiteit.

via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken