Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vaartocht Gouden Ham

vaartochtgoudenham10okt2018-00jpg

Op woensdag 10 oktober zijn we op pad gegaan voor een mooie vaartocht.

We hadden voor de oktober activiteit voor onze Zonnebloemgasten opnieuw het weer mee. Op 10 oktober vertrokken we met een volle bus met 59 gasten richting Appeltern. Onze chauffeur reed ons daarheen via een mooie toeristische route en reden we via Rhenen de brug over de Neder Rijn naar de Betuwe en via Lienden en de Waalbrug naar het Land van Maas en Waal om te arriveren bij Moeke Mooren waar de kapitein van “De Sluizer” ons verwelkomde. Nadat we allemaal aan boord waren en genoten van een kopje koffie met gebak werden de trossen losgemaakt om te gaan genieten vanaf het water van de prachtige omgeving. Na van dit lekkers genoten te hebben gingen de meeste gasten met de stoeltjeslift of de trap naar het dek om in de zon tevens een lekker drankje te gebruiken wat gesponsord was door “Steuntje in de Rug” van de Rabobank Rijn en Heuvelrug. We vaarden door De Gouden Ham, een uniek waterrecreatiegebied aan de Maas gelegen tussen Appeltern en Maasbommel en over de Maas langs de plaatsjes Maasbommel, Megen en Appeltern terwijl we onderweg uitleg kregen van de kapitein over de bezienswaardigheden.Na een mooie vaartocht gingen we weer via een stukje toeristische route en de snelweg richting Leersum. Iedereen heeft weer genoten van deze zonnige mooie activiteit.

via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken