Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoeken eten Rhijnauwen

pannenkoekenetenrhijnauwen12nov2018-01jpg

Op maandag 12 november hadden we een pannenkoekenlunch

Onze vrijwilligers namen ze op 12 november 42 Leersumse Zonnebloem deelnemers in hun auto’s mee naar Theehuis Rhijnauwen in Bunnik. Doordat onze gasten veel hulpmiddelen nodig hebben, konden we de “Laai-in” van Garage Melissen gebruiken om ze daarin te vervoeren. Daar aangekomen en plaats genomen te hebben in de serre werden onze deelnemers allereerst voorzien van een drankje. Daarna mocht iedereen zijn/haar eigen pannenkoek samenstellen met de ingrediënten die ze lekker vinden. De koks en de bediening werkten zeer efficiënt zodat iedereen al snel van de bestelde pannenkoek kon genieten. Terwijl iedereen daarvan zat te smullen werden er ondertussen geanimeerde gesprekken gevoerd. Ook konden we genieten van de prachtige herfsttinten, de langslopende eekhoorn en de zwemmende zwanen in de Krommerijn.  Het was weer een geslaagd uitje en iedereen werd weer langs een mooie herfstkleurige route tevreden naar huis gebracht.

Als u klikt op de link hieronder komt u op ons fotoalbum waarin alle foto's van deze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken