Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vrijwilligersavond

vrijwilligersavond14nov2018-00jpg

Woensdagavond 14 november hebben we onze jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden

Op woensdag 14 november kwamen onze vrijwilligers in Restaurant Darthuizen bijeen voor een ‘onbeperkt hapjes’ diner.  Dit ter afsluiting van het jaar en tevens, zoals de voorzitter in zijn speech zei, als dank voor de enorme inzet van de vrijwilligers tijdens de maandelijkse uitjes van en  hun regelmatige bezoekjes aan onze Zonnebloem gasten. Deze avond was zeer geslaagd en hebben de vrijwilligers van een gezellig ‘onder elkaar’ kunnen genieten.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken