Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstdiner bij de familie Bos thuis

kerstdiner14dec2018-06jpg

Vrijdagavond 14 december hebben we voor een klein groepje weer een Kerstdiner gehouden.

Mieke en Anneke hebben dit jaar weer een vroeg kerstdiner verzorgd voor enkele Zonnebloemgasten thuis bij Anneke en Ad. Op 14 december werden de gasten door Frans, Chris en Ad opgehaald en naar Huize De Wissel gebracht, waar de tafel feestelijk gedekt stond en Mieke en Anneke die middag al voorbereidingen hadden gedaan voor het 4-gangen diner. De gasten waren zeer vereerd met de uitnodiging. Nadat er een glas wijn of sap was ingeschonken en we met elkaar op de feestelijke avond hadden geproost werd het voorgerecht uitgeserveerd. Terwijl Mieke en Anneke het hoofdgerecht klaar maakten werd er zeer geanimeerd met elkaar gesproken. Na het hoofdgerecht volgde het ijsje, waarbij Chris aanschoof. Frans arriveerde tijdens de koffie en na de afsluiting hebben ze onze gasten na een zeer geslaagde avond weer naar huis gebracht.

Alsu klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken