Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner bij de familie Bos thuis

kerstdiner14dec2018-06jpg

Vrijdagavond 14 december hebben we voor een klein groepje weer een Kerstdiner gehouden.

Mieke en Anneke hebben dit jaar weer een vroeg kerstdiner verzorgd voor enkele Zonnebloemgasten thuis bij Anneke en Ad. Op 14 december werden de gasten door Frans, Chris en Ad opgehaald en naar Huize De Wissel gebracht, waar de tafel feestelijk gedekt stond en Mieke en Anneke die middag al voorbereidingen hadden gedaan voor het 4-gangen diner. De gasten waren zeer vereerd met de uitnodiging. Nadat er een glas wijn of sap was ingeschonken en we met elkaar op de feestelijke avond hadden geproost werd het voorgerecht uitgeserveerd. Terwijl Mieke en Anneke het hoofdgerecht klaar maakten werd er zeer geanimeerd met elkaar gesproken. Na het hoofdgerecht volgde het ijsje, waarbij Chris aanschoof. Frans arriveerde tijdens de koffie en na de afsluiting hebben ze onze gasten na een zeer geslaagde avond weer naar huis gebracht.

Alsu klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken