Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oliebollenavond in WZC De Schermerij

oliebollenavond18dec2018-05jpg

Dinsdagavond 18 december hebben we onze, inmiddels traditionele, jaarlijkse Oliebollenavond gehouden in het Atrium van WZC De Schermerij.

 Speciaal voor het 'Kerstgevoel' heeft de zangeres Carin Verhoeven 2 x 3 kwartier opgetreden. Ze heeft ongeveer 1000 liedjes op haar tablet staan waaronder een groot aantal Kerstliedjes. Naast een Kerstmedley van André van Duin, het Ave Maria, Halleluja en Time to Say Goodbye (Vera Lynn) bracht ze ook De Klok van Arnemuiden en een groot aantal andere meezingers ten gehore. Er werd lekker meegezongen en na afloop kreeg Carin een groot applaus. Voor het verstevigen van onze 'Wmo banden' met de gemeente Utrechtse Heuvelrug hadden we ook onze Dorpswethouder, Hans Waaldijk, en de Dorpscoordinator, Harry van Dijk, uitgenodigd. Op deze manier konden zij zich ervan overtuigen dat De Zonnebloem Leersum (een deel van) de jaarlijkse Gemeentelijke Subsidie goed besteed.
De oliebollen mochten natuurlijk niet ontbreken. Ze waren gekocht bij bakker Marco Osté uit Houten die ons 40% korting heeft gegeven. Bij de borrel mocht uiteraard de kaas en worst niet ontbreken waarbij we de worst gratis hebben gekregen van slagerij Van Dijk.
Gelet op de reacties na afloop van onze Oliebollenavond heeft iedereen het weer prima naar haar/zijn zin gehad.
In het Zonnestraaltje van september stond een artikeltje over de gesponsorde 'flessenactie' van onze eigen Leersumse Zonnebloem kunstenares, Magda Strijbosch. Dat heeft vanavond een vervolg gekregen. Bij de actie bij de Etos (november/december) en tijdens de Kerstmarkt van 14 december zijn in totaal 30 'Kerstflessen' gedoneerd.
Bij het naar huis gaan na deze Oliebollenavond zijn 22 van de 30 Kerstflessen uitgereikt.
De laatste 8 worden nog voor de Kerst thuisbezorgd bij hen die wel een 'Lichtje In De Duisternis' kunnen gebruiken.

Als u klikt op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 70 foto's van deze avond staan.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken