Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Oliebollenavond in WZC De Schermerij

oliebollenavond18dec2018-05jpg

Dinsdagavond 18 december hebben we onze, inmiddels traditionele, jaarlijkse Oliebollenavond gehouden in het Atrium van WZC De Schermerij.

 Speciaal voor het 'Kerstgevoel' heeft de zangeres Carin Verhoeven 2 x 3 kwartier opgetreden. Ze heeft ongeveer 1000 liedjes op haar tablet staan waaronder een groot aantal Kerstliedjes. Naast een Kerstmedley van André van Duin, het Ave Maria, Halleluja en Time to Say Goodbye (Vera Lynn) bracht ze ook De Klok van Arnemuiden en een groot aantal andere meezingers ten gehore. Er werd lekker meegezongen en na afloop kreeg Carin een groot applaus. Voor het verstevigen van onze 'Wmo banden' met de gemeente Utrechtse Heuvelrug hadden we ook onze Dorpswethouder, Hans Waaldijk, en de Dorpscoordinator, Harry van Dijk, uitgenodigd. Op deze manier konden zij zich ervan overtuigen dat De Zonnebloem Leersum (een deel van) de jaarlijkse Gemeentelijke Subsidie goed besteed.
De oliebollen mochten natuurlijk niet ontbreken. Ze waren gekocht bij bakker Marco Osté uit Houten die ons 40% korting heeft gegeven. Bij de borrel mocht uiteraard de kaas en worst niet ontbreken waarbij we de worst gratis hebben gekregen van slagerij Van Dijk.
Gelet op de reacties na afloop van onze Oliebollenavond heeft iedereen het weer prima naar haar/zijn zin gehad.
In het Zonnestraaltje van september stond een artikeltje over de gesponsorde 'flessenactie' van onze eigen Leersumse Zonnebloem kunstenares, Magda Strijbosch. Dat heeft vanavond een vervolg gekregen. Bij de actie bij de Etos (november/december) en tijdens de Kerstmarkt van 14 december zijn in totaal 30 'Kerstflessen' gedoneerd.
Bij het naar huis gaan na deze Oliebollenavond zijn 22 van de 30 Kerstflessen uitgereikt.
De laatste 8 worden nog voor de Kerst thuisbezorgd bij hen die wel een 'Lichtje In De Duisternis' kunnen gebruiken.

Als u klikt op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 70 foto's van deze avond staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken