Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fotoavond in de Schermerij

b-dagtochtgiethoorn16aug2018-05ajpg

Op 14 januari hebben we onze jaarlijkse fotoavond gehouden.

Op onze eerste activiteit van het nieuwe jaar hebben we, evenals de laatste jaren, in de Schermerij de foto’s laten zien die gemaakt zijn tijdens de activiteiten gedurende het afgelopen jaar door Chris en Roel. Allereerst begonnen we zoals gebruikelijk met een kop koffie of thee met een heerlijk chipolata gebakje en tijdens de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank met de nodige hartige snacks uitgedeeld.  De aanwezige deelnemers  (18 gasten en 16 vrijwilligers) hebben de door Chris getoonde foto’s opnieuw kunnen genieten van de activiteiten waaraan ze (soms) hebben deelgenomen in 2018 en zagen zichzelf herhaaldelijk weer op het grote scherm.  Dit ontlokte soms tot het leveren van commentaar en gelach bij de getoonde foto’s.Alle gasten hebben weer genoten van deze avond met het vooruitzicht dat er in 2019 weer maandelijks leuke activiteiten gepland staan. 

Omdat er deze avond geen foto's gemaakt zijn is er geen fotogalerij.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken