Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Week van het bezoekwerk

dsc04411jpg

De aftrap van het 70 jarig jubileum van de Nationale Vereniging de Zonnebloem is de week van het bezoekwerk.

Op 17 januari bestaat de Nationale Vereniging de Zonnebloem 70 jaar. Ons jubileumjaar gaat van start met de Week van het Bezoekwerk. Tussen 17 en 25 januari proberen we landelijk zoveel mogelijk huisbezoeken met elkaar te realiseren zodat onze minst zichtbare activiteit voor even de aandacht en waardering krijgt die het verdient. Daarom gaan onze vrijwillig(st)ers  van de afdeling Leersum op 17 en 18 januari bij hun gast op bezoek om dit te vieren en samen een kopje koffie te drinken met een gebakje (mede gesponsord door Bakkerij Imminkhuizen). Ook ontvangen de gasten een paar “Zonnebloem” chocolaatjes en een hartenwens kaart, waarop een mooie  boodschap staat.

Op de foto test Chris de gebakjes die de vrijwilligers aan hun gast aanbieden.

Als u op onderstaande link klikt, komt u in ons fotoalbum terecht.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken