Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Week van het bezoekwerk

dsc04411jpg

De aftrap van het 70 jarig jubileum van de Nationale Vereniging de Zonnebloem is de week van het bezoekwerk.

Op 17 januari bestaat de Nationale Vereniging de Zonnebloem 70 jaar. Ons jubileumjaar gaat van start met de Week van het Bezoekwerk. Tussen 17 en 25 januari proberen we landelijk zoveel mogelijk huisbezoeken met elkaar te realiseren zodat onze minst zichtbare activiteit voor even de aandacht en waardering krijgt die het verdient. Daarom gaan onze vrijwillig(st)ers  van de afdeling Leersum op 17 en 18 januari bij hun gast op bezoek om dit te vieren en samen een kopje koffie te drinken met een gebakje (mede gesponsord door Bakkerij Imminkhuizen). Ook ontvangen de gasten een paar “Zonnebloem” chocolaatjes en een hartenwens kaart, waarop een mooie  boodschap staat.

Op de foto test Chris de gebakjes die de vrijwilligers aan hun gast aanbieden.

Als u op onderstaande link klikt, komt u in ons fotoalbum terecht.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken