Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lunch bij Touché

touche-4jpg

Op dinsdag 12 februari gingen we met 57 deelnemers naar Restaurant Touché voor een 4 gangen hapjes lunch.

Op dinsdag 12 februari was het een heerlijk middagje genieten voor onze Zonnebloem gasten. Wij bleven deze keer dicht bij huis en vertrokken met 57 deelnemers vanuit De Schermerij naar Restaurant Touché voor een vier gangen hapjes lunch, waarbij we bij iedere gang twee bordjes met een gerecht geserveerd  kregen. Nadat iedereen plaats had genomen in het restaurant werden we voorzien van een drankje naar keuze. De lunch begon met stokbrood met kruidenboter waarna 2 koude gerechten, meloen met ham en een wrap met kip geserveerd werd. Daarna volgde de warme voorgerechten bestaande uit een kop tomatensoep en een kip loempia en het hoofdgerecht was een schnitzel en varkenshaas met verschillende soorten aardappels en groente. Daarna konden de gasten, indien ze nog trek hadden,  kiezen uit een stukje zalm of saté, waarvan menigeen nog gebruik maakte. Tussendoor werd nog een tweede drankje geserveerd. Voor het nagerecht had men de keuze uit een ijsje of koffie of thee.
Aan het eind van deze lunch namen we afscheid van Alie Wolters, die na 36 jaar vrijwilligster van onze afdeling, wegens vertrek naar Zevenaar, afscheid van ons nam en van haar man Toon, waarop we altijd een beroep konden doen als er vrijwilligers tekort waren bij een activiteit. 
Alle gasten hebben weer genoten van deze goedverzorgde middag en gingen met een voldaan gevoel naar huis met dank aan Restaurant Touché, die deze middag mogelijk heeft gemaakt door sponsoring en ons allen een super middag hebben bezorgd.

Als u klikt op de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze middag staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken