Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Op bezoek bij het Pluimveemuseum

pluimveemuseum-01jpg

Op dinsdag 16 april zijn we met de bus naar het Pluimveemuseum in Barneveld geweest

Op dinsdag 16 april gingen 45 Zonnebloemgasten en vrijwilligers  met de bus naar het Pluimveemuseum. Onze chauffeur bracht ons via een zeer toeristische route, terwijl het zonnetje lekker scheen, naar Barneveld. Daar aangekomen werden we verwelkomt door de vrijwilligers van het museum en genoten we allereerst van de koffie met appelgebak  Daarna volgde een rondleiding door het museum en werd er uitleg gegeven over de procedure van het ontstaan van het ei, de broedperiode en de verschillende kippen rassen. Na afloop van de rondleiding ging iedereen naar de veilingzaal waar we konden bieden en daarna betaald werd voor de geveilde goederen. Ook was er nog gelegenheid om zelf in het museum rond te kijken, buiten de verschillende kippenrassen te bewonderen of lekker in het zonnetje te genieten van een drankje. Ook werden er diverse aankopen met kipafbeeldingen gedaan in de museum winkel. Om half vijf bracht onze chauffeur ons via een mooie route weer naar Leersum.  Iedereen heeft weer genoten van deze educatieve zonnige middag

Als u op onderstaande link klikt komt u in het fotoalbum waarin alle foto's van deze activiteit staan.

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken