Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op bezoek bij het Pluimveemuseum

pluimveemuseum-01jpg

Op dinsdag 16 april zijn we met de bus naar het Pluimveemuseum in Barneveld geweest

Op dinsdag 16 april gingen 45 Zonnebloemgasten en vrijwilligers  met de bus naar het Pluimveemuseum. Onze chauffeur bracht ons via een zeer toeristische route, terwijl het zonnetje lekker scheen, naar Barneveld. Daar aangekomen werden we verwelkomt door de vrijwilligers van het museum en genoten we allereerst van de koffie met appelgebak  Daarna volgde een rondleiding door het museum en werd er uitleg gegeven over de procedure van het ontstaan van het ei, de broedperiode en de verschillende kippen rassen. Na afloop van de rondleiding ging iedereen naar de veilingzaal waar we konden bieden en daarna betaald werd voor de geveilde goederen. Ook was er nog gelegenheid om zelf in het museum rond te kijken, buiten de verschillende kippenrassen te bewonderen of lekker in het zonnetje te genieten van een drankje. Ook werden er diverse aankopen met kipafbeeldingen gedaan in de museum winkel. Om half vijf bracht onze chauffeur ons via een mooie route weer naar Leersum.  Iedereen heeft weer genoten van deze educatieve zonnige middag

Als u op onderstaande link klikt komt u in het fotoalbum waarin alle foto's van deze activiteit staan.

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken