Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Katwijk aan Zee

katwijk-19jpg

Op 16 mei zijn we met de bus naar Strandpaviljoen Zomers geweest.

Op donderdag 16 april gingen 49 Leersumse Zonnebloemgasten en vrijwilligers  met de bus naar Strandpaviljoen Zomers.  Onze chauffeur bracht ons naar Katwijk aan Zee en we hoefden niet ver te lopen omdat we bij het strandpaviljoen konden uitstappen. We werden  verwelkomt door de bedrijfsleider en al snel kwam de bediening de keuze voor onze lunch - brood met kroket of kibbeling - en drankjes opnemen en werden de drankjes snel geserveerd. Na de lunch kwam de zon door en konden de gasten achter glas op het terras van de zee genieten en werden diegenen die dat wensten met een strandrolstoel door onze vrijwilligers naar de zee gereden. Ook gingen sommige gasten met vrijwilligers een strandwandeling maken of shoppen in het dorp. Om 3 uur sloten we gezamenlijk af met een kopje koffie of thee met gebak, waarna om vier uur onze chauffeur ons weer naar Leersum bracht, waarbij we een paar keer toch terecht kwamen in een file.  Iedereen heeft weer genoten van deze prachtige zonnige dag welke voor herhaling vatbaar is.

Als u op onderstaande link klikt komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken