Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek Katwijk aan Zee

katwijk-19jpg

Op 16 mei zijn we met de bus naar Strandpaviljoen Zomers geweest.

Op donderdag 16 april gingen 49 Leersumse Zonnebloemgasten en vrijwilligers  met de bus naar Strandpaviljoen Zomers.  Onze chauffeur bracht ons naar Katwijk aan Zee en we hoefden niet ver te lopen omdat we bij het strandpaviljoen konden uitstappen. We werden  verwelkomt door de bedrijfsleider en al snel kwam de bediening de keuze voor onze lunch - brood met kroket of kibbeling - en drankjes opnemen en werden de drankjes snel geserveerd. Na de lunch kwam de zon door en konden de gasten achter glas op het terras van de zee genieten en werden diegenen die dat wensten met een strandrolstoel door onze vrijwilligers naar de zee gereden. Ook gingen sommige gasten met vrijwilligers een strandwandeling maken of shoppen in het dorp. Om 3 uur sloten we gezamenlijk af met een kopje koffie of thee met gebak, waarna om vier uur onze chauffeur ons weer naar Leersum bracht, waarbij we een paar keer toch terecht kwamen in een file.  Iedereen heeft weer genoten van deze prachtige zonnige dag welke voor herhaling vatbaar is.

Als u op onderstaande link klikt komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze activiteit staan.

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken