Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Provinciale Activiteitendag Nat. Ver. De Zonnebloem

activiteitendag-01jpg

Op 24 april is de jaarlijkse Provinciale Activiteitendag gehouden in Leersum

Ieder jaar organiseert het Utrechts Provinciaal bestuur van De Zonnebloem een “activiteitendag”. Dit jaar was de afdeling Leersum gastheer voor de jaarlijkse inspiratiebijeenkomst in Restaurant “Het Leersumse Veld”. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was “Kleinschalige vakanties voor onze gasten” en het doel was om inspiratie op te doen over de organisatie daarvan.  Er melden zich 94 Zonnebloemvrijwilligers van verschillende afdelingen uit de provincie Utrecht. Na de koffie met cake werd de dag geopend door Dieny Scheffer (voorzitter Provinciaal Bestuur De Zonnebloem), waarna de voorzitter van de afdeling Leersum Frans Groot de high lights van Leersum toonde. In  twee deelsessies vertelden meerdere plaatselijke afdelingen over hun ervaring met kleinschalige vakanties en de do’s en dont’s daarvan en werd er inspiratie op gedaan en gediscussieerd. Na de uitstekende broodbuffet lunch gingen de vrijwilligers mee met een tocht in de paardentram of een wandeltocht met de boswachter van Staatsbosbeheer door het Leersumse veld. De dag werd besloten met een drankje en konden de organisatoren  terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Als u op deze link klikt kunt u de foto's in het fotoalbum zien.

https://photos.app.goo.gl/Dr7DAAcyy3mU18caA

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken