Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Provinciale Activiteitendag Nat. Ver. De Zonnebloem

activiteitendag-01jpg

Op 24 april is de jaarlijkse Provinciale Activiteitendag gehouden in Leersum

Ieder jaar organiseert het Utrechts Provinciaal bestuur van De Zonnebloem een “activiteitendag”. Dit jaar was de afdeling Leersum gastheer voor de jaarlijkse inspiratiebijeenkomst in Restaurant “Het Leersumse Veld”. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was “Kleinschalige vakanties voor onze gasten” en het doel was om inspiratie op te doen over de organisatie daarvan.  Er melden zich 94 Zonnebloemvrijwilligers van verschillende afdelingen uit de provincie Utrecht. Na de koffie met cake werd de dag geopend door Dieny Scheffer (voorzitter Provinciaal Bestuur De Zonnebloem), waarna de voorzitter van de afdeling Leersum Frans Groot de high lights van Leersum toonde. In  twee deelsessies vertelden meerdere plaatselijke afdelingen over hun ervaring met kleinschalige vakanties en de do’s en dont’s daarvan en werd er inspiratie op gedaan en gediscussieerd. Na de uitstekende broodbuffet lunch gingen de vrijwilligers mee met een tocht in de paardentram of een wandeltocht met de boswachter van Staatsbosbeheer door het Leersumse veld. De dag werd besloten met een drankje en konden de organisatoren  terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Als u op deze link klikt kunt u de foto's in het fotoalbum zien.

https://photos.app.goo.gl/Dr7DAAcyy3mU18caA

 

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken