Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Natuur Zonder Drempels Route

natuurzonderdrempels-12jpg

Vrijdagmorgen 7 juni werd op Het Leersumse Veld het derde Rolstoelwandelpad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug geopend.

Na het Rolstoelwandelpad bij de Kaapse Bossen (bij St Helena Heuvel in Doorn) en bij landgoed Broekhuizen is dit het derde Rolstoelwandelpad in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op uitnodiging van Staats Bos Beheer was er een grote groep personen uitgenodigd waaronder de initiatiefnemer met zijn echtgenote, afgevaardigden van diverse organisaties die betrokken zijn bij mensen met een fysieke beperking, een aantal donateurs waaronder de Lions Utrechtse Heuvelrug en afgevaardigden van de Mountainbike Club die een groot gedeelte van de aanleg voor hun rekening hebben genomen. Het tijdstip van verzamelen was om 10.00 uur met koffie/thee en een gebakje. Door een aantal genodigden, waaronder burgemeester Frits Naafs, werd een toespraak(je) gehouden. Ook was er een grote bos bloemen voor de coordinator Corien Koreman, één van de boswachters van Staatsbosbeheer. Aansluitend werd de openingshandeling verricht door met vier personen sterk de drempel weg te trekken. Toen dat eenmaal gebeurt was kon het pad worden ingewijd door rolstoelers (handbewogen, geduwd, elektrisch en een handbike) en wandelaars. Om 12.15 uur was iedereen weer terug en werd er afgesloten met een hapje en een drankje.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in het fotoalbum waar alle foto's van deze gebeurtenis staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken