Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theeschenkerij Eldorado in Woudenberg

theeschenkerijeldoradowoudenberg20jun2019-17jpg

Op donderdagmiddag 20 juni zijn we naar Theeschenkerij El Dorado geweest.

Voor onze maandelijkse activiteit voor onze Leersumse Zonnebloemgasten gingen we op donderdag 20 juni met de auto’s van elf vrijwillig(st)ers naar Woudenberg. Omdat onze gasten veel (rollende) hulpmiddelen nodig hebben werden deze in de Laai-In vervoert. Door het mooie weer konden we plaats nemen in de mooie tuin van Eldorado om te genieten van koffie of thee met heerlijk eigen gemaakt gebak en daarna van een drankje met bitterballen of een andere warme snack. Het was prima zitten op het plankier bij de vijver met de grote koi karpers en voor hen die nog redelijk ter been waren was er de gelegenheid om een klein stukje te wandelen in de mooie tuin. Er waren zelfs een paar Vrijwilligers die het wel aandurfden om met een paar rolstoelafhankelijke Gasten van het verharde pad in de tuin gebruik te maken.

Het was een geanimeerde middag met prachtig zonnig 'Zonnebloem' weer waardoor we het jammer vonden om op de afgesproken vertrektijd weer naar huis te moeten rijden.

Iedereen heeft opnieuw genoten van deze prachtige zonnige gezellige middag.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 44 foto's van deze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken