Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Theeschenkerij Eldorado in Woudenberg

theeschenkerijeldoradowoudenberg20jun2019-17jpg

Op donderdagmiddag 20 juni zijn we naar Theeschenkerij El Dorado geweest.

Voor onze maandelijkse activiteit voor onze Leersumse Zonnebloemgasten gingen we op donderdag 20 juni met de auto’s van elf vrijwillig(st)ers naar Woudenberg. Omdat onze gasten veel (rollende) hulpmiddelen nodig hebben werden deze in de Laai-In vervoert. Door het mooie weer konden we plaats nemen in de mooie tuin van Eldorado om te genieten van koffie of thee met heerlijk eigen gemaakt gebak en daarna van een drankje met bitterballen of een andere warme snack. Het was prima zitten op het plankier bij de vijver met de grote koi karpers en voor hen die nog redelijk ter been waren was er de gelegenheid om een klein stukje te wandelen in de mooie tuin. Er waren zelfs een paar Vrijwilligers die het wel aandurfden om met een paar rolstoelafhankelijke Gasten van het verharde pad in de tuin gebruik te maken.

Het was een geanimeerde middag met prachtig zonnig 'Zonnebloem' weer waardoor we het jammer vonden om op de afgesproken vertrektijd weer naar huis te moeten rijden.

Iedereen heeft opnieuw genoten van deze prachtige zonnige gezellige middag.

Via de link hieronder komt u in ons fotoalbum waar alle 44 foto's van deze activiteit staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken