Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Musical De Jantjes

de-jantjesjpg

Op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 november gaf de Darthuizer Toneel Vereniging twee voorstellingen van hun musical De Jantjes.

Op zaterdagmiddag 30 november werd er i.v.m. de grote belangstelling een extra voorstelling, een Matinee, uitgevoerd. Speciaal voor deze voorstelling kregen we als Zonnebloem een speciale aanbieding en zijn we met een aantal Gasten (met Vrijwilligers) naar deze voorstelling geweest.

We hebben er allemaal geweldig van genoten. De acteurs brachten de musical van dit hele bekende verhaal op een geweldige wijze op de planken. Zowel solisten als het hele ‘koor’ brachten de zang op een geweldige wijze ten gehore. Het was een heel lang stuk en dus een hele lange zit maar daar had niemand echt erg in zo boeide het geheel. Vlak voor de pauze ‘voeren’ de drie Jantjes op spectaculaire wijze letterlijk met een boot (op wielen) door de zaal.

In de pauze was er voor iedereen een drankje en waren er loten te koop. Nadat de voorstelling die met een staande ovatie van het publiek werd afgesloten vond de verloting plaats. Diverse van onze gasten en vrijwilligers vielen nog in de prijzen. Al met al een geweldig mooie en gezellige middag.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken