Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

OliebollenAvond in De Schermerij

oliebollenavond19dec2019-11jpg

Op donderdagavond 19 december hebben we voor onze Zonnebloemgasten de laatste activiteit van 2019, de inmiddels traditionele jaarlijkse Oliebollenavond, gehouden in het Atrium van De Schermerij.

Het animo voor deze avond was groot en we waren met 60 gasten en vrijwilligers. Speciaal voor het 'Kerstgevoel' trad het koor Prove It uit Veenendaal op. Zij brachten meerdere kerstliederen ten gehore (voornamelijk A Capella) waaronder het bekende Hallelujah, Jingle Bells en Happy New Year. Ook werd er door de aanwezigen meegezongen met Stille Nacht en Ere zij God. Na afloop kreeg het koor een groot applaus.

Als bijzondere gast was onze Dorpswethouder Hans Waaldijk namens de gemeente Utrechtse Heuvelrug aanwezig. De oliebollen werden  natuurlijk bij aanvang van de avond bij de koffie uitgedeeld en tijdens de pauze mocht het glaasje advocaat, wijn of sap met ook de kaas en worst (gesponsord door Slager Van Dijk) niet ontbreken. Gelet op de reacties na afloop van onze Oliebollenavond heeft iedereen weer genoten en gingen tevreden naar huis met het vooruitzicht dat er in 2020 weer mooie activiteiten gepland staan. 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken