Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High Tea bij Chalet Helenaheuvel in Doorn

chalethelenaheuvel16juli2019-13jpg

Voor de juli activiteit voor onze Leersumse Zonnebloemgasten gingen we op dinsdag 16 juli met de auto’s van tien vrijwillig(st)ers naar Chalet Helenaheuvel in Doorn voor een Tea Complet Buffet.

Opnieuw konden we de hulpmiddelen van de gasten in de Laai-in vervoeren. Helaas was de zon er deze keer niet en was het te kil om op het terras te zitten, daarom hebben we plaats genomen in de mooie serre van Chalet Helenaheuvel. Allereerst werden we voorzien van een kopje koffie of thee en werd op het buffet heerlijke aardbeientaart en scones met jam en cream neergezet. Deze lekkernijen werden door de vrijwillig(st)ers op bordjes uitgedeeld aan de gasten. Na het tweede kopje koffie of thee werd er een half uurtje gepauzeerd en konden de gasten onder begeleiding van de vrijwilligers een stukje wandelen of op het terras (waar het al wat warmer was geworden) genieten van de mooie omgeving. Daarna was het tijd voor het hartige buffet. Kregen we opnieuw koffie of thee en werd op het buffet de heerlijk belegde  sandwiches en mini saucijsjes neergezet, waarna ze weer op bordjes door de vrijwillig(st)ers aan de gasten werden uitgedeeld. Het was een geanimeerde middag met prachtig uitzicht op de Kaapse Bossen en heerlijke lekkernijen en heeft iedereen weer genoten van deze gezellige activiteit.


Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 49 foto's van deze middag staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken