Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea bij Chalet Helenaheuvel in Doorn

chalethelenaheuvel16juli2019-13jpg

Voor de juli activiteit voor onze Leersumse Zonnebloemgasten gingen we op dinsdag 16 juli met de auto’s van tien vrijwillig(st)ers naar Chalet Helenaheuvel in Doorn voor een Tea Complet Buffet.

Opnieuw konden we de hulpmiddelen van de gasten in de Laai-in vervoeren. Helaas was de zon er deze keer niet en was het te kil om op het terras te zitten, daarom hebben we plaats genomen in de mooie serre van Chalet Helenaheuvel. Allereerst werden we voorzien van een kopje koffie of thee en werd op het buffet heerlijke aardbeientaart en scones met jam en cream neergezet. Deze lekkernijen werden door de vrijwillig(st)ers op bordjes uitgedeeld aan de gasten. Na het tweede kopje koffie of thee werd er een half uurtje gepauzeerd en konden de gasten onder begeleiding van de vrijwilligers een stukje wandelen of op het terras (waar het al wat warmer was geworden) genieten van de mooie omgeving. Daarna was het tijd voor het hartige buffet. Kregen we opnieuw koffie of thee en werd op het buffet de heerlijk belegde  sandwiches en mini saucijsjes neergezet, waarna ze weer op bordjes door de vrijwillig(st)ers aan de gasten werden uitgedeeld. Het was een geanimeerde middag met prachtig uitzicht op de Kaapse Bossen en heerlijke lekkernijen en heeft iedereen weer genoten van deze gezellige activiteit.


Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 49 foto's van deze middag staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken