Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Het Depot en Arboretum in Wageningen

a-hetdepotwageningen-8aug2019-13jpg

Op donderdagmiddag 8 augustus zijn we naar Het Depot in Wageningen geweest.

Met onze Leersumse Zonnebloemgasten zijn we met de auto’s van vrijwillig(st)ers naar Het Depot in Wageningen gereden. We werden gastvrij ontvangen en er werd ons eerst over Het Depot verteld. Het museum is een particulier initiatief en herbergt een collectie hedendaagse beeldhouwkunst waarin de mens centraal staat. Ook mag je alle beelden aanraken. Ze zijn eigendom van het museum maar kunnen ook door liefhebbers aangekocht worden.

Na deze introductie werden we voorzien van koffie/thee met gebak in het restaurant met uitzicht op de prachtige tuin. Daarna konden de gasten met begeleiding van de vrijwilligers de beeldengalerij bezoeken, een wandeling maken in het prachtige arboretum en genieten van alle mooie bloemen, planten en bomen. Nadien kwam iedereen uitrusten op het terras om daar nog na te genieten van de mooie omgeving. Voor de liefhebbers was er ook nog de gelegenheid om in Villa Hinkeloord de tentoonstelling van de kunstenares Eja Siepman-van den Berg te bezichtigen.

We hadden weer prachtig zonnig ‘zonnebloem’ weer en iedereen vond het jammer om deze mooie omgeving weer te verlaten. Het was opnieuw een gezellige mooie activiteit.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 152 foto's van deze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken