Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZonnebloemLotenVerkoop en BloemenCorso Leersum

zblotenverkoopenbloemencorsoleersum17aug2019-14jpg

Op zaterdag 17 augustus 2019 werd weer het jaarlijkse BloemenCorso van Leersum gehouden.

Dit was weer een mooie gelegenheid om te proberen zoveel mogelijk Zonnebloemloten te verkopen. Helaas zat het weer niet helemaal mee en waren de weersverwachtingen niet al te best (er werd veel regen verwacht). Waarschijnlijk weerhield dat veel mensen om al vroeg af te reizen naar Leersum. Pas tegen 12.00 uur kwam het bezoek aan de Braderie een beetje op gang en begon ook onze lotenverkoop een beetje te lopen. Uiteindelijk hebben we in totaal 219 loten verkocht (ongeveer de helft van de afgelopen jaren).

Net als de afgelopen 2 jaar hebben we plek van onze kraam aan de Putakker weer gedeeld met onze plaatselijke, fysiek beperkte (en Gast/Deelneemster van De Zonnebloem Leersum), kunstenares Magda Strijbosch. Magda schildert (en creëert ook andere kunstwerken) als therapie. Dit jaar verkocht Magda door haar beschilderde bloempotten, al dan niet met een plantje er in. De opbrengst hiervan gaat ook helemaal naar De Zonnebloem Leersum. Samen met Auke (haar vriend en fysieke ondersteuner) en nog 2 anderen heeft ze ook een Mozaïek gemaakt met '70 jaar De Zonnebloem' waarmee ze mee deed in de categorie 'Mozaieken'. Daar waren 4 inzendingen voor en tot haar grote verbazing haalden ze met hun creatie de 1e prijs. Al met al weer een mooie promotie voor De Zonnebloem.

Het weer viel uiteindelijk wel mee en op een paar kleine buitjes na bleef het de hele dag nagenoeg droog. Ook tijdens de 2 rondgangen van de versierde Corsowagens bleef het, op een paar regendruppels na, droog. Toen echter rond half 5 de tweede rondgang van de Corsowagens achter de rug was gingen de hemelsluizen open en kwam de regen met bakken naar beneden. Voor de standhouders een mooie uitdaging om hun spulletjes zo droog mogelijk weer ingepakt te krijgen.

Het belangrijkste is dat het publiek, dat de moeite had genomen om te komen kijken, weer heeft kunnen genieten van een mooi Bloemencorso met een groot aantal mooi versierde creaties.

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle foto's van deze dag staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken