Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij de Hotel Vakschool in Wageningen

lunchwageningen7feb2020-22jpg

Op vrijdagmiddag 7 februari hadden we onze eerste Leersumse Zonnebloem activiteit 'buiten de deur'.

Om 10.45 uur was het verzamelen geblazen in De Schermerij In Leersum. Toen we compleet waren (43 Gasten en Vrijwilligers) zijn we naar de auto's van de Vrijwilligers gelopen om daarna in colonne naar Wageningen te rijden. Aangekomen bij Hotel De Nieuwe Wereld was het even passen meten bij het uitstappen uit de auto's maar eenmaal binnen zat iedereen binnen 10 minuten aan haar/zijn tafel, een mooie mix van Gasten en Vrijwilligers. We begonnen met een aperitief (alcoholisch (een wijntje of biertje) of non-alcoholisch (een tonic-appelsap mixje). Na een korte inleiding door Anneke werd als eerste de soep geserveerd. Bij elke gang kregen we een uitgebreide uitleg m.b.t. de samenstelling van alles wat er op onze borden lag. Na de soep kwam de hoofdmaaltijd en we sloten af met het toetje. Regelmatig vroegen de serverende leerlingen tijdens de diverse gangen of alles naar wens was. Net zoals je tegenwoordig in de horeca wel vaker ziet kwam ook hier (een van) de kok(s) langs de tafels om te informeren of het gesmaakt had en of iedereen tevreden was met het geserveerde eten. Alle vragen werden met plezier beantwoord. Uiteraard werd nadat iedereen met een tevreden gevoel haar/zijn lippen had afgeveegd het personeel even in het zonnetje gezet.
Tegen 15.00 uur waren we weer terug in Leersum en konden we terug kijken op weer een geslaagde Leersumse Zonnebloem activiteit. 

PS: De Hotel Vakschool leidt haar leerlingen op voor een baan in de horeca, zoals in de keuken (o.a. de koks) en in het restaurant (het bedienend personeel (bij de bar en bij het uitserveren)).

Als u klikt op de link hieronder dan komt u in ons fotoalbum waar alle 57 foto's van deze activiteit staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken