Bezoek aan de Keukenhof

396a4318jpg

We hebben op 6 april een bezoek gebracht aan De Keukebhof in Lisse

Op donderdag 6 april heeft onze afdeling met 46 deelnemers en vrijwilligers een bezoek gebracht aan het prachtige bloemenpark De Keukenhof. Na een vroeg vertrek uit Leersum was er om 10.15 uur eerst een ontvangst met koffie en appeltaart. Hierna was er tijd om de bloemenpracht te bewonderen en ging men in kleine groepjes begeleid door de vrijwilligers het   park in. Ondanks dat het enigszins miezerig was werd er volop van de schitterend aangelegde bloembol perken genoten. De kleurenpracht van de tulpen, hyacinten, narcissen, krokussen enz. was een lust voor het oog. Ook in de diverse paviljoens, met allemaal koninklijke namen stonden de rozen, hortensia’s, orchideeën enz. er prachtig bij. Er was zo veel te zien dat de meeste groepjes in de ochtend amper het halve park door waren geweest.
Na een heel goed verzorgde lunch van 13.00 tot 14.00 uur was er nog tot 16.00 uur gelegenheid om de rest van het park met onder andere een heel mooie molen te bezichtigen. De deelnemers, voornamelijk zittend in de van de Keukenhof geleende rolstoelen, genoten zichtbaar van al het moois dat er te zien was. “Je komt hier ogen tekort”, zo werd er regelmatig gezegd.
Om 16.20 uur zat iedereen weer in de bus en kon men, weliswaar enigszins vermoeid, terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Voor ons fotoalbum klik op onderstaande link:

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken