Een mooie vaartocht over de Kagerplassen

396a2089jpg

We hebben na een mooie toeristische route een mooie vaartocht gehad

We zijn op donderdag 16 juni met een volle bus met gasten en vrijwilligers vertrokken voor een dagtocht om een mooie tocht en een Molencruise door het Groene Hart te maken. Onze Chauffeur van Eemland Reizen heeft ons met een prachtige toeristische route met vele grappige anekdotes, gebracht naar Leiderdorp.Daar hebben we ingescheept op een prachtige Salonboot van Rederij van Hulst.
Deze cruise bracht ons langs pittoreske dorpen, over de Kagerplassen en langs vele molens. Onze kapitein gaf steeds uitleg, onder andere waarom de protestante molens groen en de katholieke molens rood geschilderd waren. Onder het varen hebben we genoten van een heerlijk kopje tomatensoep met ballen inclusief een koffietafel en dit alles lieten we ons goed smaken. Natuurlijk waren er vele gasten die genoten van het zonnetje op het bovendek met een lekker drankje, de zonnebrand was hierbij niet overbodig.
Na deze schitterende vaartocht heeft onze buschauffeur ons weer veilig naar Leersum gebracht.
Alle gasten waren het erover eens het was weer GEWELDIG!

Voor ons fotoalbum klik op onderstaande link:

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken