Vrijwilligersuitje

396a3440jpg

Als dank voor de inzet van alle vrijwilligers worden ze jaarlijks bedankt met een gezellige activiteit.

Op zaterdag 8 oktober organiseerde de Zonnebloem afdeling Leersum een gezellig uitje voor haar vrijwilligers als dank dat ze zich het afgelopen jaar en daarvoor gedurende 2 coronajaren enorm hebben ingezet voor de gasten van de afdeling.
De dag begon met koffie en lekkers in de Binder. Hierna werden er viertallen gevormd en volgde een puzzelrit door een stukje Rijngebied en door de Betuwe. Aan de hand van omschrijvingen en foto’s moest de juiste route worden gevolgd.   

Na een geweldige mooie route over veel kleine landweggetjes kwamen we na ca 25 km aan bij het restaurant De Pannenkoekenbakker in Buren. Daar volgde een heerlijke lunch bestaande uit een pannenkoek naar keuze of soep met breekbrood.
Tijdens de lunch werd er onder veel gelach uiteraard stevig gediscussieerd of iedereen wel de goede foto’s had gevonden. De sfeer zat er goed in.
Na de lunch werd de puzzeltocht door de Betuwe verder vervolgd. Weer via een heel mooie route met bijzondere objecten die op de foto’s stonden eindigden we via het pontje van Amerongen weer bij De Binder.
Onder het genot van een drankje en een hapje werden daar de uitslagen met elkaar vergeleken wat tot de nodige hilariteit leidde. Zeker de vergelijking van de gemaakte foto’s met de  opdracht om een bijzonder of originele foto te maken onderweg van je eigen groepje. De origineelste foto komt in het Zonnestraaltje, Het werd nog een heel gezellig en ontspannen uurtje.
De voorzitter Frans Groot bedankt na afloop de organisatoren van deze mooie en heel gezellige dag die zeker nog eens voor herhaling vatbaar is.

Klik op onderstaande link voor ons fotoalbum:

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken