Bezoek aan het Aviodrome

396a4143jpg

Bij Lelystad hebben we het Aviodrome bezocht

Op dinsdag 21 maart hebben we met 24 gasten en 12 vrijwilligers een heel mooi uitje gemaakt naar Aviodrome, het vliegtuigmuseum nabij Lelystad. Samen met Cor, onze vaste chauffeur, zijn onze gasten zowel met rolstoelen als met rollators veilig vervoerd en ook het Aviodrome was voor onze gasten goed toegankelijk.
Na een lekkere kop koffie of thee met appelgebak gingen een aantal gasten al gauw zelf op pad binnen en buiten het museum en de gasten met begeleiding genoten samen van het museum. Wat was er ook veel te zien! Van Boeings, helikopters tot ruimtevaart. Van eerste vliegtuigen met linnen doek tot uniformen, diapresentaties, herinneringsborden en ook diverse oldtimerauto’s. Ook tijdens de route door het museum nog een leuke quiz gedaan met veel weetjes over het vliegverkeer en Schiphol.
Overal in het museum kwam je De Zonnebloemgasten tegen en er werd zichtbaar genoten. Een paar gasten hadden echt te weinig tijd om alles goed te kunnen zien en proberen nog een keer op eigen gelegenheid terug te gaan. Om 16.30 uur was het weer tijd om te verzamelen voor de terugreis. Bij aankomst in Leersum was iedereen het er over eens dat we samen genoten hebben van een zeer geslaagde middag.

Klik op onderstaande link voor alle foto's:

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken