Viering Vrijwilligersavond

396a5057-verbeterd-nrjpg

Op 11 november hebben we genoten van onze vrijwilligersavond bij Dansschool Zenner

Om onze vrijwilligers die zich het hele jaar inzetten voor onze gasten met bezoek en begeleiding tijdens de uitjes te bedanken bieden we ze jaarlijks een gezellig uitje aan. Dit jaar een gezellige dansavond.

Op zaterdag 11 november om 19.30 uur werden we allen verwacht bij Dansschool Zenner. We werden enthousiast verwelkomd door Vera en Gerda, die deze avond hadden georganiseerd en teven als gastvrouwen optraden. Verder natuurlijk door onze ‘dansjuf’ van de avond Helma Zenner.

De start was zo als gebruikelijk koffie met wat lekkers, deze keer een heerlijk gebakje met een Zonnebloem er op. Het was meteen gezellig en er werd geanimeerd bij gekletst.
Na 3 kwartier koffie werden we door Helma uitgenodigd op de dansvloer en iedereen gaf daar gehoor aan. Door de enthousiaste wijze waarop Helma de groep benaderd wordt je vanzelf meegenomen.
Na een lekkere warming up met de Merengue werden we de quickstep en foxtrot ingeleid. Na een korte introductie hebben we heerlijk een poosje met elkaar op deze muziek gedanst.
Na een uurtje dansen gingen we over tot een drankje en een hapje en weer gezellig babbelen. We werden uitstekend verzorgd door het team Zenner. Rond de klok van 22.30 uur werd de avond weer afgesloten en konden we terugkijken op een gezellige en geslaagde vrijwilligersavond.

Voor de fotorepoirtage klik op onderstaande link:

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken